KFC De Kempen zoekt helpers!

14/12/2017

Ijstaarten verkoop, ondersteuning jeugdwerking.

Zoals ieder jaar verkoopt onze club ijstaarten van Ijsboerke. Met de opbrengst hiervan kunnen wij onze jeugdwerking ondersteunen. Al enkele weken zijn onze leden op pad van deur tot deur om ijsstaarten te verkopen. Sinds vorig jaar gaan wij op de laatste zaterdag voor de Feestdagen ook op pad met een koelwagen van het Ijsboerke. Na het succes van vorig jaar schakelen wij hierin ook nog een versnelling hoger.

Zaterdag 16 december gaan we niet op stap met 1 koelwagen maar met 2 koelwagens! Hiermee hopen wij nog meer ijstaarten te verkopen.

MAAR… een extra koelwagen betekent ook dat we meer helpende handen kunnen gebruiken. We zijn nog steeds op zoek naar personen die ervoor kunnen zorgen dat wij ook de 2de koelwagen kunnen bemannen.

Steun onze club en kom zaterdag vanaf 9u15 naar ons A-complex. Al kan je maar een uur komen helpen, je bent meer dan welkom. ’S Middags voorzien wij koffiekoeken voor al onze helpers! Laat ons even weten dat we op uw steun kunenn rekenen. Stuur een SMS naar Chris Proost (0472/ 86. 97. 58).